Vertel je eigen Verhaal

SCHRIJF & COACH PRAKTIJK

Wat kan ik je bieden? 


Coaching

Ervaar je in je leven of op je werk ongemak of knelpunten? Of wil je graag in beweging komen? Dan kan ik je begeleiden in een coachtraject. In de 1 op 1 coachgesprekken kijken we naar jouw coachvraag, krijg je meer zicht op je talenten en werken we aan oplossingen. 


Persoonlijk leiderschapstraject

In een persoonlijk leiderschapstraject gaan we aan de slag om jouw authentieke leiderschapsvorm te ontdekken en te ontwikkelen. Dat doen we door je zelfkennis te vergroten: Inzicht krijgen in je talent, je kwaliteiten en je basiswaarden en vandaar uit te kiezen en te handelen. Keuze geeft richting. Met je eigen richting laat je je niet (langer) leiden door emoties, opgelegde verwachtingen door jezelf of je omgeving of vaste ingesleten patronen. Werken en leven vanuit je unieke talent en kwaliteiten maakt dat je je doelen realiseert, dat je beter presteert, én met meer plezier in het leven staat.  


Schrijf je eigen verhaal

Wil je zelf aan de slag met je eigen autobiografische verhaal? Of wil je verhalen schrijven? Ook dan kun je bij mij terecht. Individueel of in kleine groepen gaan we aan de slag. Al schrijvend vanuit verschillende invalshoeken en opdrachten geef jij vorm aan je eigen verhalen.  


 

 

 


E-mailen
Bellen