Vertel je eigen Verhaal

SCHRIJF & COACH PRAKTIJK

Schrijfcursussen 2022


Schrijf je eigen Verhaal

In februari 2022 start de cursus “Schrijf je eigen Verhaal”.

Wil jij als professional leven en werken vanuit je authentieke zelf? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en heb je altijd al willen schrijven? Dan is deze schrijfcursus wellicht iets voor jou. Vanuit de kracht van schrijven gaan we aan de slag met jouw wens, je vraag, je dromen, je verlangens.

Schrijven is een krachtig reflectie-instrument, wat je overal en op elk tijdstip kunt doen. In een groep schrijven voegt daar nog een extra dimensie aan toe. Het inspireert en het ontroert. En tegelijkertijd vraagt het wat lef. Want je schrijft vanuit jouw levensverhalen, jouw ervaringen, jouw fantasie.

Je hoeft geen schrijfervaring te hebben om deel te nemen. Je zult merken dat je na verloop van tijd steeds makkelijker en met meer plezier gaat schrijven. Het zal je (meer) inzichten geven, waardoor je meer vanuit je authentieke zelf leeft en werkt: schrijven naar meer geluk in werk en leven.

Wil je aan de slag met je eigen ontwikkeling? En je hebt altijd al willen schrijven? Meld je dan aan voor deze cursus. In een kennismakingsgesprek gaan we gezamenlijk kijken wat jij graag wilt ontwikkelen en of deze schrijfcursus iets voor jou is.

De cursus bestaat uit een kennismakingsgesprek en 5 dagdelen waarop we gaan schrijven. De laatste schrijf doen we live (als het ivm corona kan). In een groep van 5 of 6 deelnemers gaan we vervolgens aan de hand van thema’s schrijven, een ieder vanuit de eigen focus, de eigen wensen en verlangens.

Data: 

  • februari/maart 2022 kennismakingsgesprekken individueel
  • 18 maart, 8 april, 22 april schrijfochtenden via ZOOM van 10.00 - 12.30 uur
  • 20 mei 2022 afsluiting, live als het kan, van 10.00 - 14.30 uur, inclusief lunch

Kosten: € 345,-

Locatie: ZOOM, de laatste schrijfdag op 20 mei live, op Lutjerijp 2, 9912 TD Leermens

Aanmelding: Aanmelden is helaas niet meer mogelijk


Schrijf-2-daagse

Op 30 juni en 1 juli 2022 vindt de schrijf-2-daagse plaats. Twee dagen, vanaf 10.00 - 15.00 uur, creatief schrijven aan de hand diverse schrijfoefeningen, -vormen en thema's. Schrijven, creëren, jezelf ontwikkelen. 

Kosten: € 180,- inclusief lunch

Locatie: Lutjerijp 2, 9912 TD Leermens

Aanmelding: via het contactformulier of stuur mij een mail.

 

Schrijf-vrijdag

 Elke eerste vrijdag van de maand, vanaf oktober t/m april 2023. Nadere informatie volgt
E-mailen
Bellen