Vertel je eigen Verhaal

SCHRIJF & COACH PRAKTIJK

Schrijven in een groep

Schrijf-Vrij-Dag, start maart 2023

Heb je altijd al willen schrijven? En wil je jezelf blijven ontwikkelen? In werk (of juist na je werkzame periode) en leven? In deze cursus "schrijf-vrij-dag", gaan we in een kleine groep aan de slag. Vrij en creatief schrijven vanuit je eigen levensverhalen, ervaringen en fantasieën. De ervaring leert intussen dat iedereen kan schrijven en dat er altijd wel iets uit je pen rolt. Met andere woorden: schrijf-ervaring is niet nodig, wel zin hebben om te schrijven. Al schrijvend zul je merken dat het schrijven steeds makkelijker wordt en meer plezier geeft. Je geeft woorden aan je gedachten, wensen en verlangens en ongemerkt ben je tegelijkertijd aan het reflecteren. Je ervaart meer werk- en levensgeluk, meer voldoening. Het schrijven in een groep helpt, inspireert en motiveert daarbij.
Eén vrijdag per maand, vanaf maart 2023. Vijf schrijfochtenden, waarin we aan de hand van diverse schrijfoefening, -vormen en thema's gaan schrijven in een groep van 4 of 5 deelnemers.


De data zijn: 10 maart, 7 april, 2 juni, 7 juli, en 1 september. De laatste bijeenkomst op 1 september sluiten we af met een gezamenlijke lunch.
Inloop: vanaf 10.00 uur
Start: we starten om 10.30 en eindigen om 13.00 uur.
De investering is: € 275,- inclusief BTW
Locatie: Lutjerijp 2, 9912 TD Leermens
Aanmelden: via het contactformulier of bel: 06 54 71 00 53

 

In september 2023 start een nieuwe cursus Schrijf-Vrij-Dag


E-mailen
Bellen