Vertel je eigen Verhaal

SCHRIJF & COACH PRAKTIJK

Schrijven

Schrijf-Vrij-Dag in de groep, start maart 2024

Heb je altijd al willen schrijven? En wil je jezelf blijven ontwikkelen? In werk (of juist na je werkzame periode) en leven? In deze cursus "schrijf-vrij-dag", gaan we in een kleine groep aan de slag. Vrij en creatief schrijven vanuit je eigen levensverhalen, ervaringen en fantasieën. De ervaring leert intussen dat iedereen kan schrijven en dat er altijd wel iets uit je pen rolt. Met andere woorden: schrijf-ervaring is niet nodig, wel zin hebben om te schrijven. Al schrijvend zul je merken dat het schrijven steeds makkelijker wordt en meer plezier geeft. Je geeft woorden aan je gedachten, wensen en verlangens en ongemerkt ben je tegelijkertijd aan het reflecteren. Je ervaart meer werk- en levensgeluk, meer voldoening. Het schrijven in een groep helpt, inspireert en motiveert daarbij.
Eén vrijdag per maand, start september 2024. Vijf schrijfochtenden, waarin we aan de hand van diverse schrijfoefeningen, -vormen en thema's gaan schrijven in een groep van 4 of 5 deelnemers.

 


De data zijn: 
Het zijn 5 vrijdagochtenden. De definitieve data volgen nog. De laatste schrijfochtend is inclusief een lunch

Inloop: vanaf 10.00 uur
Start: we starten om 10.15 en eindigen om 13.00 uur.

De investering is: € 345,- inclusief BTW, bij drie of meer deelnemers gaat het door, max 6 deelnemers
Locatie: Lutjerijp 2, 9912 TD Leermens
Aanmelden: via het contactformulier of bel: 06 54 71 00 53, wil je voorafgaand meer informatie? Bel of mail me dan, dan plannen we vooraf een gesprek. 

Schrijf-Vrij-Dag SOLO

Wil je aan de slag met jouw levens- of ervaringsverhaal? Dan kan ik je begeleiden in het starten met creatief schrijven. We kijken naar jouw schrijfvraag / schrijfwensen. Door het doen van allerlei schrijfoefening reflecteer je en krijg je meer op zicht en grip op je eigen levensverhaal en ga je steeds meer gericht werken en leven op een manier die bij jou past. Schrijf jezelf naar meer werk- en levensplezier.
Mijn stijl van coachen, trainen en begeleiden is ontwikkelingsgericht, ingegeven vanuit de positieve psychologie, ook het in schrijven. Schrijven is een prachtig reflectie-instrument. Je gaat als het ware in gesprek met jezelf. Door te schrijven ontmoet je jezelf. En het beste is het gewoon te doen. In een 1 op 1 schrijfsessie van 4 x 1,5 uur gaan we aan de slag. Tussen de afspraken krijg je extra schrijfoefeningen aangeboden. Alvorens we aan de slag gaan hebben we eerst een kennismakingsgesprek. 
De investering van een 1 op 1 schrijftraject is € 445,- (inclusief BTW).
Het schrijven vindt plaats op de vrijdagen en bij mij in de praktijk en/of via beeldbellen (ZOOM).
Aanmelden: via het contactformulier of bel: 06 54 71 00 53


E-mailen
Bellen