Vertel je eigen Verhaal

COACHING - PERSOONLIJK LEIDERSCHAP - SCHRIJVEN

Over mij

Verhalen binden en boeien me. Al van kleins af aan. Ik ben Monique Vos. Geboren in de jaren ’70, met een toekomstbeeld voor me waarin alle mogelijkheden en kansen open leken te zijn. Vele kansen en mogelijkheden heb ik inderdaad gehad. En toch had ik af en toe het gevoel geleefd te worden, door mijn werk, mijn gezin, mijn sociaal leven. 

Een keerpunt daarin voor mij was de uitspraak: “Een afspraak met jezelf is ook een afspraak”. Vanaf dat moment ben ik meer mijn eigen levenspad, mijn eigen verhaal, gaan leven. Een leven in verbinding en in creatie. 

Een leven waarin ik de dingen die ik graag doe, combineer: lezen, schrijven, coachen, netwerken, projecten leiden, fotograferen, tekenen, yoga. Met als prachtige basis mijn gezin en gezinsleden. 

Ik heb mijn opleiding Professioneel Coachen gevolgd aan de Hanzehogeschool voor Professionals en Bedrijven. Ik ben lid van LVSCdaar sta ik als coach ook geregistreerd en ik zit in de werkgroep LVSC-NoordVoor intervisie heb ik een intervisiegroep, met als werknaam Intervisie Noord, samen met Jelle WestendorpEvelien Kling en Ilja Goossens.   

In het schrijven heb ik mijn passie gevonden. En die deel ik graag. Ik heb het schrijven ervaren als een krachtig reflectie-instrument. In de afgelopen 6 jaar heb ik diverse cursussen autobiografisch schrijven gevolgd, waaronder drie (volgordelijke) masteropleidingen

  • Schrijven en Zelfcoaching 
  • Leiderschap en Zelfcoaching
  • Leiderschap en Verbindende Communicatie 

Ik ben hiervoor in opleiding geweest bij Margje Vos. 

Momenteel ben ik bezig me verder te ontwikkelen in het stellen van de juiste vraag op het juiste moment. Hiervoor volg ik o.a. een cursus filosofie, heb ik de workshop "De juiste vraag, de kunst van het vragen stellen in coachende gesprekken" gevolgd van Brenninkmeijer en de Voogd, en heb ik recent mijn certificaat "inzet eigen ervaringen in zorg en welzijn", via HanzePro, Hanzehogeschool Groningen, behaald. 

Mijn stijl van coachen is ontwikkelingsgericht, ingegeven vanuit de positieve psychologie, waarbij ik ook het schrijven als refledtieinstrument inzet. 

Verder ben ik projectleider van Hersenletsel Netwerk Noord.
Kijk voor meer zakelijke informatie op mijn linkedIn profiel 


 

 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen