Vertel je eigen Verhaal

COACHING - PERSOONLIJK LEIDERSCHAP - SCHRIJVEN

Over mij

Verhalen binden en boeien me. Al van kleins af aan. Ik ben Monique Vos. Geboren in de jaren ’70, met een toekomstbeeld voor me waarin alle mogelijkheden en kansen open leken te zijn. Vele kansen en mogelijkheden heb ik inderdaad gehad. En toch had ik af en toe het gevoel geleefd te worden, door mijn werk, mijn gezin, mijn sociaal leven. 

Een keerpunt daarin voor mij was de uitspraak: “Een afspraak met jezelf is ook een afspraak”. Vanaf dat moment ben ik meer mijn eigen levenspad, mijn eigen verhaal, gaan leven. Een leven in verbinding en in creatie. 

Een leven waarin ik de dingen die ik graag doe, combineer: lezen, schrijven, coachen, netwerken, projecten leiden, fotograferen, tekenen, yoga. Met als prachtige basis mijn gezin en gezinsleden. 


Ik heb mijn opleiding Professioneel Coachen gevolgd aan de Hanzehogeschool voor Professionals en Bedrijven. Ik ben lid van LVSCdaar sta ik als coach ook geregistreerd en ik zit in de werkgroep LVSC-NoordVoor intervisie heb ik een intervisiegroep, met als werknaam Intervisie Noord, samen met Els Burgler, Jelle Westendorp en Evelien Kling 

Nadat ik al een aantal jaren de cursus autobiografisch schrijven heb gevolgd, heb ik daarna de masteropleiding Schrijven en Zelfcoaching succesvol afgerond en volg ik nu de masteropleiding Leiderschap en Coaching bij Margje Vos.

Verder ben ik projectleider van Hersenletsel Netwerk Noord.
Kijk voor meer zakelijke informatie op mijn linkedIn profiel 


 

 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen